Podziel się swoją opinią

Twoja opinia jest dla nas bardzo ważna. Podziel się swoją szczerą, wartościową opinią na temat przebiegu leczenia w naszsym gabinecie, aby inni pacjenci mogli dowiedzieć się więcej! Nasi pacjenci oceniają w internecie nasze działania od ponad 15 lat. Przedstawiamy poniżej nasz dorobek. Dokładamy wszelkich starań, aby zadowolenie pacjenta zawsze było na piątkę 🙂

Kamila Kozik 03.11.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Leczę zęby u P.Marcina od wielu lat. Pierwsza wizyta okazała się zbawienna dla jednego z zębów 😉 oprócz uratowania jednego z nich P.Marcin za pomocą aparatu wyprostował mój uśmiech za co jestem mu bardzo wdzięczna. Gorąco polecam ! (opinia z portalu google.pl)

January Jacukowicz 02.11.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Profesjonalne podejście, bardzo dobra Pani doktor. Chętnie wracam za każdym razem a boje się dentystów. (opinia z portalu google.pl)

Katarzyna T 24.10.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Zdecydowanie polecam 🙂 Aparat założyłam późno, bo dopiero w wieku 29 lat. Każdy ortodonta u którego byłam chciał mi wyrywać w sumie osiem zębów – 4 ósemki i 4 czwórki przed rozpoczęciem leczenia. Taka wizja skutecznie mnie odstraszała. Dr Marcin natomiast założył mi zamki przed wyrwaniem jakiegokolwiek zęba i wyjaśnił, że jest szansa na uratowanie czwórek. Doktor zaplanował leczenie z mini-implantami, które początkowo nie napawały optymizmem, jednak wizja uratowania czterech zębów i naprawienia wady skłoniła mnie do podjęcia leczenia – tym bardziej, że trafiłam do Vitadent z polecenia. Kolega, który również miał te implanty już wkręcone dalej żył, mówił i jadł – nie wyglądał na cierpiącego katusze. Teraz jestem już mniej więcej na półmetku. Z zaplanowanych czterech implantów mam wkręcone już dwa. Okazało się, że strach ma wielkie oczy. „Wwiercenie implanta” brzmi co najmniej przerażająco, a tak naprawdę to samo wkręcenie trwa może ze dwie minuty, a wszystko dzieje się pod znieczuleniem, więc zupełnie nic nie czuć. Wyobraźnia mi podsuwała myśli, że zacznie się dopiero jak puści znieczulenie, ale… nic się nie zaczęło. Sama szczęka nie doznała urazu i nie wpływa to jakoś specjalnie na komfort życia. Jem trochę ostrożniej, ale to bardziej psychika żeby nic nie zepsuć, bo jednak lubię moje czwórki 😉 Byłam przygotowana na dolegliwości ze strony tkanki, implant to w końcu ciało obce które może obcierać, ale szczerze mówiąc otarcia o zamki zaraz po założeniu aparatu, zanim tkanka się przyzwyczaiła, były bardziej dokuczliwe niż to. Przez pierwszy tydzień od wkręcenia implantów czułam dyskomfort, ale właściwie tylko podczas jedzenia – to jedyny aspekt życia, na który rzeczywiście wpłynęły i to zaledwie na kilka dni. W momencie, gdy to piszę minęły już dwa tygodnie odkąd je mam i już się na tyle przyzwyczaiłam, że praktycznie ich nie zauważam. Przeżyłam usunięcie jednej ósemki od siebie mogę poradzić, że zdecydowanie lepiej postawić na mini-implanty, nawet jeśli strasznie brzmią, niż na wyrywanie zębów (o wiele mniej cierpienia) 🙂 Tym bardziej, że dr Marcin ma ogromną wiedzę, tłumaczy i wyjaśnia, ma poczucie humoru i pozytywne nastawienie do pacjenta. Lekarz z powołania. Vitadent to w moim odczuciu bardzo profesjonalny i imponująco wyposażony gabinet, miałam przyjemność korzystać też z innych usług – wyrwanie ósemki do najprzyjemniejszych nie należało (pewne zabiegi zwyczajnie nie mogą być przyjemne), ale przebiegło szybko i sprawnie, a przede wszystkim bezboleśnie, lekarz odpowiedział na wszystkie moje pytania i czułam się „zaopiekowana”. Leczenie również przebiegło bez żadnego bólu i nawet nie widać, że ząb był leczony (górna dwójka), udało się bez ściągania aparatu. No i nie można zapomnieć o Paniach, które asystują przy wizytach/zabiegach – dodają odwagi. Szczególnie Pani Ola, która ma tyle ciepła i wsparcia w uśmiechu, że człowiek od razu pewniej siada na fotelu 😉 Zdecydowanie polecam! (opinia z portalu google.pl)

w1a9n9n2s 04.10.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo profesjonalny salon dentystyczny. Miła obsługa. Zadowolenie z usług gwarantowane. Doktor Marcin Gdula bardzo rzetelnie opisuje leczenie i wyjaśnia wszelkie niejasności, Vitadent dba o dobro i zadowolenie klientów. Serdecznie polecam ! (opinia z portalu google.pl)

Mikolaj Shevchenko 17.08.2020 Stomatolog opinie Wrocław
[PL] Moja przygoda z Vita Dent zaczęła się w październiku 2018 roku. Miałem mimo krzywych zębów tragiczną sytuację z dziąsłami ( taką że niektórzy ortodonci z innych gabinetów dentystycznych, po prostu mówili mi, że nie są w stanie dać jakiej kolwiek gwarancji, że w trakcie leczenia nie bd jeszcze gorzej). Na szczęście poznałem Pana Doktora Marcina Gdule, który odrazu zaimponował mi zawodowym i optymistycznym podejściem do mojej dość skomplikowanej sytuacji, na 1 wizycie omówiliśmy wszystkie możliwe opcje, I odrazu dostałem plan leczenie. Przes te 2 lata miałem lepsze i gorsze chwilę ( kto miał aparat będzie wiedział o co chodzi). Muszę podkreślić że przes cały okres leczenia miałem stały kontakt z Doktorem Marcinem, co naprawdę bardzo było pomocne w sytuację wystąpienie jakich kolwiek problemów. Zawsze miałem wsparcie I mogłem liczyć na pomoc pracowników Vita Dent za co im BARDZO DZIĘKUJĘ. Chciałbym jeszcze podziękować Panu Doktoru Armanu Babayanu u którego miałem 3 ekstrakcje „ósemek” Doktor również wykazał się swoim zawodowym podejściem, I w ogóle nie miałem jakichkolwiek problemów. Z Całego serca mogę polecić Vita Dent szczególne tym osobom którzy maja zamiar założyć aparat. Dziękuję bardzo całej załogi Vita Dent doktorom jak i asystentkom. Robicie bardzo dobra robotę. Dziękuję i Pozdrawiam. [EN] My adventure with Vita Dent clinic began at the beginning of 2018. I had a quite complicated situation with my teeth and gums ( previously I’ve visited other orthodontists and they didn’t give me any good prognoses) Fortunately, I met Dr. Marcin Gdule. I at once was impressed by his professional and optimistic approach to my quite complicated situation. During the first appointment we discussed all possible options and established the treatment plan. Over the last two years of treatment period I had a constant contact with Dr.Marcin, who really helped with every issues. I appreciate his support and would like to THANK HIM A LOT! Furthermore, I’d like to also thank Dr. Arman Babayan who extracted three of my wisdom teeth. He also have shown his professional attitude. I would highly recommend the Vita Dent clinic to all people who are looking to entrust their teeth to professionals. [RU] Мое первое знакомство с клиникой Вита Дент началось в начале 2018 года. У меня была довольно сложная ситуация с зубами и деснами ( ранее я посещал других ортодонтов, и они не давали мне хороших прогнозов), к счастью, я встретил доктора Марчина Гдуле. Он сразу же произвел на меня позитивное впечатление, особенно его профессиональный и оптимистичный подход к моей довольно сложной ситуации. Во время первого приема мы обсудили все возможные варианты и составили план лечения. В течение двух лет лечения у меня был постоянный контакт с доктором Марчином, который действительно помогал во всех вопросах. Я ценю его поддержку и хотел бы поблагодарить! Кроме того, я хотел бы также поблагодарить доктора Армана Бабаяна, который удалил мне три зуба мудрости. Он также показал свой профессионализм. Я бы очень рекомендовал клинику Vita Dent всем людям, которые хотят доверить свои зубы профессионалам. (opinia z portalu google.pl)

Maciek Wnukiewicz 27.06.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Leczyłem się w tej placówce protetycznie. Moje leczenie dobiegło już końca i jestem bardzo zadowolony z efektu końcowego.Mile zaskoczyło mnie to, że wizyty były na czas, bez opóźnień, co rzadko się zdarza w gabinetach stomatologicznych. Miła obsługa, doświadczeni dentyści, miejsce godne polecenia. (opinia z portalu google.pl)

Dominika Zajączkowska 10.03.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Pan Doktor Marcin jest fantastycznym lekarzem ! Jestem po złożonym leczeniu dentystycznym, którego większą część (ortodontyczną) wykonał dr Gdula i muszę przyznać, że nie spodziewałam się takiego efektu. Poza leczeniem ortodontycznym cały czas koordynował pracę innych lekarzy. Wszyscy pracownicy zaczynając od recepcji i higienistek, a na lekarzach kończąc byli niesamowicie cierpliwi i pomocni. Nie wyobrażam sobie iść gdziekolwiek indziej z problemami stomatologicznymi niż tutaj. Po dwóch latach mam piękny uśmiech. (opinia z portalu google.pl)

Iwan Juszkiewicz 05.03.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Świetne miejsce, w recepcji nie czuję, że jestem w gabinecie więc stres mniejszy 🙂 Profesjonalne podejście do pacjenta, zadowalające efekty i przemiły personel. Wszystko czego oczekuję mam w jednym miejscu. Polecam. (opinia z portalu google.pl)

Remigiusz Król 07.02.2020 Stomatolog opinie Wrocław
W ostatnim czasie byłem wyrywać ósemkę dolną. Nie było problemu z umówieniem wizyty z krótkim czasem oczekiwania. Zostało mi zrobione zdjęcie i dokładnie wyjaśnione jak będzie przebiegał zabieg. W czasie zabiegu nie czułem bólu, a doktor cały czas kontrolował czy na pewno nic się nie dzieje. Sam zabieg trwał kilkanaście minut (razem ze zdjęciem, znieczuleniem i omówieniem wszystkiego około 30min). Na wizytę kontrolną i zdjęcie szwów zostałem umówiony poza kolejką. (opinia z portalu google.pl)

Marcin Gorzelnik 22.01.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Dziś jestem po 1 wizycie w przychodni Vita Dent i mogę tylko chwalić. Kilka dni temu zaczął mnie boleć zaniedbany ząb i zmuszony bólem udałem się wczoraj w poszukiwaniu pomocy. Bardzo miłe Panie rejestratorka znalazła dla mnie termin na dziś. Okazało się że górną 5 być może uda się uratować bez leczenia kanałowego. Pan doktor zrobił co mógł i póki co czekam na efekty. Wszystko było bezbolesne i bardzo profesjonalnie. Umówiony już jestem na kolejną wizytę. Bardzo polecam. (opinia z portalu google.pl)

Elwira Płacek 29.01.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Pierwszy raz spotkałam się z takim profesjonalnym podejście. Pan doktor najpierw przeprowadził krótką konsultację, następnie personel wykonał na miejscu zdjęcia rtg, odciski zębów i zdjęcia wewnątrz ustne. Na kolejnej wizycie został mi przedstawiony plan leczenia obejmujący wszystkie etapy i potrzebne aparaty wraz z kosztorysem. Dopiero wtedy podjęłam decyzje o leczeniu znając już szczegóły. To było coś zupełnie innego niż u innych ortodontów u których byłam, którzy tylko pooglądali dziecko i już chcieli zakładać aparat, bez żadnych badań ani podania kosztu leczenia. Z przebiegu leczenia ja i córka jesteśmy bardzo zadowoleni. Zęby ładnie się prostują. Za niedługo ściągamy aparat. (opinia z portalu google.pl)

Malgorzata S 09.01.2020 Stomatolog opinie Wrocław
Leczyłam się u ortodonty. Pocztkowo otrzymałam informację ze moze to potrwać 2 lata. Skończyło się na 12 miesiącach bez zbędnego naciagania. Serdecznie polecam, szybko, skutecznie, konkretnie. (opinia z portalu google.pl)

Adam Jankowski 06.12.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Gorąco polecam . Dziękuję bardzo miło i pozytywnie zostałem poinformowany o dalszym etapie leczenia.Cała wizyta przebiegła bez pośpiechu. Czego często brakuje w innych gabinetach. Z całego serca polecam. (opinia z portalu google.pl)

Andrzej Błachowski 12.11.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Leczenie zęba kanałowego pod mikroskopem super. Cena podana przed wykonaniem zabiegu, więc nie było zaskoczenia. Pani doktor 3 godziny czyściła kanały, ale przynajmniej ząb wyleczony 🙂 (opinia z portalu google.pl)

Marian Wach 31.10.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Proteza wstawiona świetnie, nic się nie rusza nic nie odpada, 4/5 za kolejki (opinia z portalu google.pl)

Julia Majewska 14.10.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Cudowna atmosfera, od wejścia aż do wyjścia. Zabieg jasno wytłumaczony, bezbolesny i zabawny! Humor P. Martyny zabrał ode mnie wszystkie obawy, osoby ciepłe i serdeczne. Na pewno jeszcze wrócę pod zdolne dłonie dr Grzegorza 😉 Pozdrawiam (opinia z portalu google.pl)

Michał Cieśla 13.09.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Świetny serwis. Przyszedłem z bólem zęba do Vita-Dent na Śródmieściu. Niestety przyjmował tylko jeden stomatolog i już nie było miejsca. Mimo to przekazano informacje do Pani doktor Gduli do gabinetu w Kiełczowie i mimo późnej pory (po 19) zostałem przyjęty. Dziękuje! (opinia z portalu google.pl)

Krystian Margas 27.07.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Zabieg z panią Darią to czysta przyjemność. Pełne zaangażowanie aby klient wyszedł z uśmiechem na twarzy to specjalność tej pani. Jeśli będę zmuszony powrócić, to tylko tu, gdyż pani wyznacza nowe standardy obsługi. Gorąco polecam Vita-Dent. (opinia z portalu google.pl)

kwicz kwicz 03.06.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Świetna obsługa i fachowo wykonany zabieg oczyszczania. Ściąganie kamienia zupełnie bezboleśnie. Pani Daria ma anielską cierpliwość i jest bardzo dokładna. Zęby wyglądają olsniewająco juz po samym zabiegu oczyszczania jeszcze przed wybielaniem. Szczerze polecam! (opinia z portalu google.pl)

kwicz kwicz 16.05.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Witam miałem dziś wykonywany zabieg higienistyczny (scaling, piaskowanie , fluoryzacje) robię go co roku w różnych miejscach nie przywiązując do tego wagi aż do dziś .Chciałbym serdecznie podziękować Pani Darii P. za bardzo dobrze wykonany zabieg, nigdy wcześniej nie miałem go zrobionego tak dokładnie:D Świetna osoba pozytywna ,uśmiechniętą ,duża dbałość o pacjenta. Dla Pani Darii i Vita-Dent 5 gwiazdek ode mnie. Na pewno wrócę ,polecam wszystkim. (opinia z portalu google.pl)

Adrian Kuta 04.03.2019 Stomatolog opinie Wrocław
Miałem tutaj usuwane dwie ósemki. Za każdym razem miła i profesjonalna obsługa. Same zabiegi też wykonane bardzo dobrze, nie było później żadnych komplikacji. (opinia z portalu google.pl)

Mike from Ireland 20.12.2018 Stomatolog opinie Wrocław
The dentists at the Practice of Vita-Dent ul. Nobla 3/1 have been taking care of my teeth for the past 7 years. I am pleased to wholeheartedly recommend them to any English speaking visitors to Wroclaw. In the past I have had treatment from Dr. Grzegorz Gdula, Dr. Paweł Kubasiewicz, Dr. Arman Babayan, and on my most recent visit to Vita-Dent; Dr. Joanna Kuczyńska. All dentists can communicate clearly in English and have always explained clearly the recommended dental work, and carried this work out professionally and painlessly in a friendly and warm environment. Dr.Joanna Kuczyńska mentioned that she had worked in Holland and the U.K., and it was obvious that her experience living and working in England has contributed greatly to her excellent spoken English. She is also a very warm, kind and patient dentist, and has a good sense of humour.

Urszula 21.11.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy Pani Barbary. Mam piękne licówki i bezboleśnie wyleczone ubytki. Duży plus za słuchanie pacjenta i profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Polecam

Marcia DROGI WROCŁAWSKIE DW & GsM 28.10.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Super mega jestem zadowolona poszłam dzisiaj na konsultacje ,jaki koszt będzie mniej więcej i co trzeba do zrobienia po dentystce na nfz mila szczuplutka Pani doktor powiedziała co i jak i zatrzymała mnie na fotelu i wyrwała bezboleśnie i szybko zęba, którego najbardziej się obawiałam i zwlekałam z wyrwaniem 😱 Milutko aż chce się wracać, trochę roboty w tym moim ryjku i pewnie zapłacę trochę, ale jak z takim podejściem mogę iść bo na nfz nigdy więcej!!!!! Polecam gorąco 😁 O już wiem Pani Asia z pomocą Pani Ady perfekcja (opinia z portalu google.pl)

Huberto Hubs 19.10.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Profesjonalnie i miło, wszystko wyraźnie zostało mi powiedziane, co będzie robione i w jaki sposób. Pani Dentystka bardzo miła. Bezboleśnie i szybko. Polecam każdemu kto czuje obawy przed dendystą 😊 (opinia z portalu google.pl)

Marta Waszak 10.08.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Gdyby mnie zapytano czy poleciłabym Pana dr. Grzegorza Gdulę i jego Klinikę Vita-Dent? Odpowiedziałabym TAK. Na każdej wizycie spotykam się z profesjonalnym podejściem, ogromnym zaangażowaniem. Zawsze otrzymuję wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania, Doktor informuje mnie o sposobie i kolejności leczenia, a także o kosztach. Dbałość o Pacjenta , przypominanie o regularnych przeglądach, zabiegach higienizacyjnych. POLECAM bez cienia wątpliwości KAŻDEMU. (opinia z portalu google.pl)

Michał Cieśla 05.08.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Izie i Pani Gosi za świetną i profesjonalną obsługę. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie wszystkim polecam! 🙂 (opinia z portalu google.pl)

Roman Surma 15.06.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Jestem bardzo zadowolony z zabiegu. Znieczulenie podane bezboleśnie. Cały zabieg wykonany sprawnie, fachowo – żadnych komplikacji. W kolejnych dniach żadnych niespodzianek czy poprawek. W gabinecie nie czuje się tego specyficznego napięcia, charakterystycznego dla gabinetów dentystycznych. Zakład dobrze zorganizowany. Wszędzie czyściutko i pachnąco. Panie w nienagannych mundurkach – choć to może najmniej ważne. PS Przeczytałem uważnie wszystkie inne opinie i nasuwa mi się taki wniosek, że ufać warto chyba tylko komentarzom, które nie są anonimowe. (opinia z portalu google.pl)

Łukasz Marzec 11.06.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Rewelacja! Poprawili mi 5 zębów po innej „dentystce” wszystko kanałówka. Bez najmniejszych problemów. (opinia z portalu google.pl)

Ewa 14.04.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Pana Doktora Grzegorza wybrałam drogą opini w Internecie ponieważ przeprowadziłam się do Wrocławia. Nie pomyliłam się. Pan Doktor jest profesjonalny i bardzo dokładny.Korzystam z usług Pana Doktora od 4 lat i mam już dwa implanty .Zawsze u Pana Doktora jest bezstresowo i bezboleśnie.polecam w stu procentach.

Anna Mederska 10.04.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo gorąco polecam szczególnie osobom które boją się wizyt stomatologicznych . Usługi na bardzo wysokim poziomie w bardzo miłej i ciepłej atmosferze, a co najważniejsze bezboleśnie. Dziękuję całemu zespołowi 🙂 (opinia z portalu google.pl)

Sebcio80 24.02.2018 Stomatolog opinie Wrocław
Profesjonalne podejście do pacjenta. Kompleksowa, fachowa i co ważne sympatyczna obsługa! (opinia z portalu google.pl)

Martyna Rojek 4.12.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo Bardzo Bardzo polecam gabinet w Kiełczowie ! Pani Doktor, mimo skończonych godzin pracy przyjęła mnie pod skrzydła, ból szybciutko zniknął, strach przez wizyta u dentysty również, ząb zamiast zostać wyrwany – został na swoim miejscu 🙂 `! Szkoda ze nie wszyscy lekarze pracują z takim poświęceniem dla pacjenta. 🙂 (opinia z portalu Facebook.pl)

Ein Zwein Drei 14.11.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Stomatolog Pani Ewelina-polecam z całego serca ,przemiła,pełen profesjonalizm ,super doradztwo i bardzo niskie ceny,gabinety bardzo nowoczesne i sterylne .Daje 6 ! (opinia z portalu google.pl)

Mia The Painter 06.10.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Gabinet zdecydowanie godny polecenia. Miejsce, które łączy w sobie profesjonalizm i świetną atmosferę, zero nadęcia i sztywności popularnej w służbie zdrowia. Tylko pozazdrościć zespołu 🙂 Widać, że Panie lubią pracować ze sobą i z pacjentami. Z tego babskiego gabinetu wychodzi się z uśmiechem na twarzy (mimo, że czasem nieco krzywym od znieczulenia;) (opinia z portalu google.pl)

Sylwester Smal 22.07.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Zabieg przebiegł bezproblemowo. Obsługa bardzo miła, choć nie wiem czy wszystkim żartowanie przy zabiegu by się spodobało. Dodatkowo bardzo na plus SMS-owe przypominanie o wizycie. Odejmuję jedną gwiazdką za 20 opóźnienie wizyty. ;> (opinia z portalu google.pl)

Avastudio Stankiewicz 28.06.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Profesjonalista w każdym aspekcie. Świetne podejście do pacjenta, dzięki której całej wizycie towarzyszy miła atmosfera. Bardzo duże umiejętności i wiedza. Jeżeli ktoś ma obawy przed wizytą u stomatologa to powinien wybrać się do doktora Grzegorza, wszelkie obawy i strach znikną. (opinia z portalu znanylekarz.pl)

B. Kożuch 14.04.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Dzień dobry, przesyłam serdeczne podziękowania dla Pani doktor Izabeli za uratowanie zęba i za wspaniałą opiekę stomatologiczną. Do tej pory nie spotkałam się z tak serdecznym i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Cieszę się, że w końcu znalazłam swojego stałego stomatologa. Z Życzeniami pogodnych Świąt Wielkanocnych

Radek M. 12.03.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo miła obsługa, wszystko przeprowadzone bezboleśnie i szybko. (opinia z portalu google.pl)

Kamil S. 03.02.2017 Stomatolog opinie Wrocław
Jak w opisie, pan Grzegorz jest super fachowcem, daje poczucie komfortu i pewności w trakcie wizyty, odpowiada na każde pytania. Jestem bardzo wdzięczny za fachową pomoc i naprawdę dobrą robotę! Dziękuję 🙂 (opinia z portalu znanylekarz.pl)

Kasia L. 20.04.2016 Stomatolog opinie Wrocław
Do doktora Grzegorza trafiłam w lipcu 2015 roku po wielu latach unikania gabinetów stomatologicznych. Byłam przestraszona i zawstydzona stanem swoich zębów. Doktor okazał się być ciepłym, taktownym i bardzo życzliwym człowiekiem oraz wspaniałym specjalistą. Od kilkunastu miesięcy sukcesywnie realizujemy plan leczenia wyznaczony i szczegółowo omówiony na pierwszej wizycie. Dziś jestem już po kilku zabiegach wszczepienia implantów. Wszystko przebiega bezproblemowo i sprawnie. Bardzo dobrze wyposażony gabinet sprawia, że wszystko można załatwić na miejscu, bez marnowania czasu i dodatkowego stresu. Doktor zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości. Każdy etap implantacji jest omawiany, po wizycie przekazywane są konkretne zalecenia. Człowiek czuje się po prostu „zaopiekowany” 🙂

Adam Jankowski 22.05.2014 Stomatolog opinie Wrocław
Chciałem podziękować stomatologom z Vita-Dent za wspaniałą opiekę stomatologiczną i ogrom pracy włożonej w moje uzębienie , bezboleśnie , szybko i tanio , polecam wszystkim. (opinia z portalu google.pl)

Milena 25.01.2014 Stomatolog opinie Wrocław
Serdeczne dziękuję za profesjonalną i rzetelną opiekę dentystyczną. Doktor Marcin przyjął mnie nawet w sobotni wieczór wykazując zrozumienie dla mojej sytuacji. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Zdecydowanie gabinet i Pana Marcina polecam wszystkim i serdecznie dziękuję za wyleczenie biszkoptowego kanału 🙂 Pozdrawiam

Dorota 15.09.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Od „zawsze” bardzo bałam się dentysty. Prawdę mówiąc unikałam tych wizyt. W końcu przyszedł taki dzień, w którym z ogromna obawą i panicznym strachem trafiłam do gabinetu doktora Grzegorza. Jego profesjonalizm i stoicki spokój, ale równocześnie fantastyczne podejście do pacjenta oraz cierpliwość pozwoliły na przeżycie pierwszej i wielu następnych wizyt w gabinecie. Z każdą wizytą strach był mniejszy, aż w końcu uwierzyłam doktorowi, że nadejdzie taki dzień, kiedy do gabinetu wejdę z uśmiechem. Prawdę mówiąc nie wierzyłam, a jednak ….. 😉 Dziękuję;-) Teraz już wiem, że można leczyć zęby bez bólu, bez żadnych komplikacji i problemów, nawet usunięcie zęba nie musi boleć. Kontynuuję leczenie i polecam każdemu ten gabinet. Kolejne wizyty nie spędzają mi już snu z powiek. Wizyty u doktora Grzegorza pozwalają wyleczyć nie tylko zęby, leczą również z fobii przed dentystą. Polecam każdemu ten gabinet.

Agnieszka 24.07.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Jestem bardzo zadowolona. Pisze te opinię, ponieważ jestem bardzo zadowolona! Pani Kuśnierek uratowała mi zęba, choć nie było łatwo, próchnica była bardzo zaawansowana – z wierzchu tego nie było widać. Mimo tego wszystko się udało, poszło sprawnie, tylko kilka wizyt i w miarę bezboleśnie 🙂 i wyszło naprawdę super! zachęcona tym faktem postanowiłam zrobić jeszcze porządek z ósemkami, a nadmieniam, ze byłam we wrocławiu tylko przejazdem, na kursie. I z ósemkami też strzał w dziesiatkę- bardzo się bałam, ale zupełnie niepotrzebnie! Sama ekstrakcja zajęła jej dosłownie minutę ! i nic nie bolało! Goiło się tez bardzo dobrze! Chodzi tu oczywiście o ósemki górne, z dolnymi nie poszło by tak łatwo. Podsumowując, dziękuję pani doktor za uratowanie zęba i żałuję, ze nie mam takiej dentystki u siebie w mieście!

Justyna 29.04.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Strasznie boję się dentysty. Moja wczorajsza wizyta z ogromnym bólem zęba skończyła się wyjściem z gabinetu z uśmiechem na ustach!!! Bardzo dziękuję i Serdecznie Polecam 🙂

Jacek D. 02.04.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Z wielkimi obawami przyjechałem na usunięcie ósemki. Jestem osobą, która woli cierpieć niż spotkać się z dentystą. Okazało się że nie potrzebnie. Doktor Marcin przekonał mnie i przeprowadził zabieg w kilka minut i bezboleśnie. Po dziesięciu latach braku wizyt na fotelu stomatologa w końcu dostałem pomoc dzięki której przede wszystkim przemogę swoje fobie za co serdecznie dziękuję.

Witold O. 06.03.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Doskonała opieka dentystyczna. Od chwili pierwszego kontaktu z panem Marcinem, aż do końca sprawy, czyli bezbolesnego usunięcia zaniedbanego przeze mnie korzenia górnej ósemki. Żadnych komplikacji, praktycznie bezbolesny i bezkrwawy w dniu zabiegu i w kolejnych po nim. Pierwsza, a zarazem ostatnia ósemka usunięta wzorcowo, jak nigdy dotąd. Polecam i pozdrawiam gabinet na Ogrodowej – mieszkaniec Długołęki.

Marta 21.01.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo dziękuję Panu Doktorowi Grzegorzowi. Było profesjonalnie, komfortowo i bezboleśnie. Polecam wszystkim klinikę Vita-Dent!

Jacek D. 12.01.2013 Stomatolog opinie Wrocław
Dziękuję Centrum Stomatologicznemu Vita-Dent. Dziękuję za miły upominek i wszystkim polecam ten gabinet.

Rafał 26.12.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie w drugi dzień świąt

Ewa C. 18.11.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny.. Doktor Grzegorz to naprawdę świetny fachowiec. Zanim trafiłam przez przypadek do doktora odwiedziłam wielu innych lekarzy w Wiedniu, każdy mówił coś innego (oczywiście pod kątem zarobienia). Doktor Grzegorz bez zastanowienia zdiagnozował co się dzieje i w ciągu godziny pozbyłam się bólu który mnie męczył przez kilka miesięcy. Teraz przyjeżdżam z całą rodziną z Wiednia tylko do doktora Grzgorza. Jeszcze raz dziękuje za pomoc.

Jacek C. 18.11.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Dziękuje bardzo Doktorowi Grzegorzowi. Dziękuję za profesjonalną pomoc, sprzęt i gabinet na wysokim poziomie.

Bartłomiej P. 23.09.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Wyleczyłem zęby bezboleśnie. Byłem przyjmowany w miłej i profesjonalnej atmosferze. To dla mnie ważne, ponieważ nie przepadam za wizytami u dentysty. Polecam!

Bartek C. 26.08.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Dość długo zwlekałem z wizytą u dentysty. Oczywiście bardzo żałuję ale w końcu się zdecydowałem. Wybór padł na Vita-Dent i jestem więcej niż zadowolony ! Dr G.Gdula ma świetny kontakt z pacjentem, jest profesjonalistą w swoim fachu. Z przyjemnością rozpocząłem leczenie, polecam gorąco !

Kasia B. 16.07.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Polecam wszystkim wyrywanie ósemki w Vita-Dent. Zabieg wykonywany jest bezboleśnie, sympatycznie i miło, wyleczę dzięki nim wszystkie ząbki, bardzo polecam. Dziękuje 🙂

Przemysław B. 10.04.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Marcin ma świetny kontakt z klientem jak już znudzi mu się wyrywanie zębów powinien zostać handlowcem. Rzeczowo poinstruował mnie o zabiegu, i załatwił całość w klika minut. Dodam ze chodziło o ósemkę której w dwóch innych zakładach nie chcieli się podjąć z marszu. Dziękuje bardzo, za ułatwienie życia i serdecznie polecam. Jak ósemki to tylko tam. Z bólem przyjęty zostałem w ten sam dzień. Jeszcze raz dziękuje. Boląca szczeka potrafi człowieka w…

Ania Ł. 16.02.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Po wizycie u Pana P. Kubasiewicza. Jestem wielką „panikarą” ale mogę zagwarantować że włos z głowy nie spadnie. Pomimo dość skomplikowanego zabiegu usunięcia zęba odbyło się w jak najlepszym porządku. Wszytko bezboleśnie.Troskliwa opieka i opanowanie. Jestem pełna podziwu również Pani która asystowała z tak stoickim opanowaniem i cierpliwością. Moja opinia jest jednoznaczna – polecam jak najbardziej i serdecznie dziękuje za tak profesjonalna obsługę mojej osoby, Serdecznie pozdrawiam P. Kubasiewicza.

Ania P. 15.02.2012 Stomatolog opinie Wrocław
Polecam z całego serca (a BAŁAM się dentysty). Polecam wszystkim wizyty u Pana doktora Grzegorza. Indywidualne podejście do strachliwych pacjentów 🙂 profesjonalizm, miła obsługa oraz gabinet na poziomi europejski. Wszyscy piszecie o wyrywaniu a ja oprócz tego mam przyjemność leczyć kompleksowo inne chore zęby i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bez stresu i bez bólu 🙂 DZIĘKUJE Panie doktorze 🙂 Bardzo polecam.

Krzysztof 26.12.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Dziekuję bardzo za profesjonalną pomoc w drugi dzień świąt. Pan stomatolog super gość – dziękuję, Krzysztof.

Iwona K. 17.12.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Jeżeli wyrywanie zęba to tylko w Vita-Dent. Więcej strachu niz tego wyrywania:) a jezeli chodzi o dr. – właściwa osoba na właściwym miejscu:) pozdrawiam no i miłego wyrywania…;)

Anna K. 30.11.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Doktor Marcin to naprawdę świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dwa razy rwał mi zęby i jestem bardzo zadowolona ponieważ odbyło się bez komplikacji. Przed zabiegami zawsze mówi co będzie robił. Polecam Go innym, będziecie tak jak ja zadowoleni.

Magda S. 20.11.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny. Witam. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Wyrywanie ósemki bezbolesne nawet znieczulenia nie poczułam tak szybko się wszystko działo. Przez 3 dni męczyłam się w bólu a tu 20 min i po bólu.Po usunięciu profesjonalna instrukcja w dalszym postępowaniu w celu szybkiego gojenia .Dziękuję i polecam.

Marek T. 18.10.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Niestraszne jest wyrywanie zęba mądrości. Nasłuchałem się od znajomych jakie to straszne jest wyrywanie zęba mądrości, poszedłem lekko przerażony do Vita-Dent i tu miła niespodzianka, rwanie było zupełnie bezbolesne i bezstresowe :). W ogóle odkąd zacząłem leczyć zęby w Vita-Dencie przestałem bać się dentysty 🙂

Hubert Ł. 14.10.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Wracam do Czech ze zdrowymi zębami. Bardzo profesjonalna obsługa i wracam do Czech ze zdrowymi zębami.

Kamila R. 12.10.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Omijałam dentystów szerokim łukiem. Odkąd pamiętam zawsze wolałam omijać dentystów szerokim łukiem, a wszystko zmieniło się po wizycie u Pana Marcina. Nie do pomyślenia – żeby polubić dentystę?:P a JEDNAK. wszystko bezboleśnie i z uśmiechem :)Sprzęt w gabinecie jest chyba jednym z najlepszych ! jest tam wszystko, nawet RTG na miejscu :] nie trzeba latać po mieście i pstrykać fotek:) wszystko w jak najlepszych warunkach:) Wracam do domu zawsze zadowolona,a karteczkę z następną wizytą zawsze trzymam na wierzchu-żeby nie zapomnieć:))i pomyśleć że trafiłam tam przypadkiem. pozdrawiam i dziękuje za dotychczasowe leczenie.

Ania K. 16.07.2011 Stomatolog opinie Wrocław
Już po usunięciu ósemki. Tyle było cierpienia, bólu i strachu przed wizytą i zupełnie niepotrzebnie 🙂 teraz to wiem.Na fotelu strach mnie dalej nie opuszczał :-), nawet próbowałam „zagadać” Pana dr Marcina, ale jak się okazało wyrywanie ósemki było całkowicie bezbolesne, dość szybko (ząbek nie poddawał się bez walki) i profesjonalnie. Bardzo fachowe podejście w wyjaśnianiu wszystkiego co będzie się działo i na co trzeba zwrócić uwagę po zabiegu jest niesamowicie ważne i widać, że dr o tym doskonale wie ;-).Wszystko ładnie się goi i obeszło się bez „kaca” ;-)na drugi dzień. Jestem zadowolona i serdecznie polecam poradnie Vita – Dent

Andrzej 16.06.2010 Stomatolog opinie Wrocław
Ząb jak nowy. Naprawdę fachowa i przyjazna obsługa, zero bólu a ząbek jak nowy 🙂 Polecam.

Tomasz Biliński 03.02.2010 Stomatolog opinie Wrocław
Witam, leczenie w Vita dent to sama przyjemność bardzo miła obsługa i oczywiście fach w rekach. Wyrwałem trzy zęby mądrości praktycznie dwa bez bólu jeden dał mi trochę popalić ale dałem rade.Pozdrawiam całą poradnie Vita-dent:))

Andrzej Palczyski 26.06.2009 Stomatolog opinie Wrocław
Leczę się już 10 lat i dzięki Pani doktor wciąż mam swoje zęby. Polecam

pepe 12.03.2009 Stomatolog opinie Wrocław
Leczenie zęba lub wyrwanie jest bezbolesne, maksyma pana dr Grzegorza to zero bólu, minus, że jest daleko ale z dworca głównego łatwo dojechać

Huboo 24.02.2009 Stomatolog opinie Wrocław
Całkowicie bezboleśnie. Wszystko ok, polecam.

Edyta 31.01.2009 Stomatolog opinie Wrocław
Wszystko OK

fuzelek 29.07.2008 Stomatolog opinie Wrocław
Na fotelu całkiem miło, ale droga dojazdowa w nie najlepszym stanie ;-|

Arek 20.07.2008 Stomatolog opinie Wrocław
Było ok

Dwornicki Łukasz 13.06.2008 Stomatolog opinie Wrocław
MIAŁEM LĘKI NA FOTELU, ALE FACH ROBI SWOJE! POLECAM.

Marcin 10.05.2008 Stomatolog opinie Wrocław
Cztery zęby wyleczone. Muszę powiedzieć, że było całkiem fajnie jak na dentystę. Wyleczyłem 4 zęby bez bólu!

Monika 22.02.2008 Stomatolog opinie Wrocław
Bardzo miła i delikatna opieka. Rewelacyjnie, bez bólu wyleczyłam wszystkie ubytki. Polecam wszystkim.

Ewa M. 08.02.2008 Stomatolog opinie Wrocław
OK. Wyrwałam 2 zęby

Maciek T. 29.01.2008 Stomatolog opinie Wrocław
Polecam. Wyleczyłem tutaj 4 zęby, bezboleśnie i dość szybko.