Mike from Ireland

20.12.2018

Stomatolog opinie Wrocław

The dentists at the Practice of Vita-Dent ul. Nobla 3/1 have been taking care of my teeth for the past 7 years. I am pleased to wholeheartedly recommend them to any English speaking visitors to Wroclaw. In the past I have had treatment from Dr. Grzegorz Gdula, Dr. Paweł Kubasiewicz, Dr. Arman Babayan, and on my most recent visit to Vita-Dent; Dr. Joanna Kuczyńska. All dentists can communicate clearly in English and have always explained clearly the recommended dental work, and carried this work out professionally and painlessly in a friendly and warm environment. Dr.Joanna Kuczyńska mentioned that she had worked in Holland and the U.K., and it was obvious that her experience living and working in England has contributed greatly to her excellent spoken Englsh. She is also a very warm, kind and patient dentist, and has a good sense of humour.


Urszula

21.11.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Jestem bardzo zadowolona z efektów pracy Pani Barbary. Mam piękne licówki i bezboleśnie wyleczone ubytki. Duży plus za słuchanie pacjenta i profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Polecam


Marcia DROGI WROCŁAWSKIE DW & GsM

28.10.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Super mega jestem zadowolona poszłam dzisiaj na konsultacje ,jaki koszt będzie mniej więcej i co trzeba do zrobienia po dentystce na nfz mila szczuplutka Pani doktor powiedziała co i jak i zatrzymała mnie na fotelu i wyrwała bezboleśnie i szybko zęba, którego najbardziej się obawiałam i zwlekałam z wyrwaniem 😱 Milutko aż chce się wracać, trochę roboty w tym moim ryjku i pewnie zapłacę trochę, ale jak z takim podejściem mogę iść bo na nfz nigdy więcej!!!!! Polecam gorąco 😁 O już wiem Pani Asia z pomocą Pani Ady perfekcja (opinia z portalu google.pl)


Huberto Hubs

19.10.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Profesjonalnie i miło, wszystko wyraźnie zostało mi powiedziane, co będzie robione i w jaki sposób. Pani Dentystka bardzo miła. Bezboleśnie i szybko. Polecam każdemu kto czuje obawy przed dendystą 😊 (opinia z portalu google.pl)


Marta Waszak

10.08.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Gdyby mnie zapytano czy poleciłabym Pana dr. Grzegorza Gdulę i jego Klinikę Vita-Dent? Odpowiedziałabym TAK. Na każdej wizycie spotykam się z profesjonalnym podejściem, ogromnym zaangażowaniem. Zawsze otrzymuję wyczerpujące odpowiedzi na moje pytania, Doktor informuje mnie o sposobie i kolejności leczenia, a także o kosztach. Dbałość o Pacjenta , przypominanie o regularnych przeglądach, zabiegach higienizacyjnych. POLECAM bez cienia wątpliwości KAŻDEMU. (opinia z portalu google.pl)


Michał Cieśla

05.08.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Chciałbym serdecznie podziękować Pani Izie i Pani Gosi za świetną i profesjonalną obsługę. Jestem bardzo zadowolony i serdecznie wszystkim polecam! 🙂 (opinia z portalu google.pl)


Roman Surma

15.06.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Jestem bardzo zadowolony z zabiegu. Znieczulenie podane bezboleśnie. Cały zabieg wykonany sprawnie, fachowo – żadnych komplikacji. W kolejnych dniach żadnych niespodzianek czy poprawek. W gabinecie nie czuje się tego specyficznego napięcia, charakterystycznego dla gabinetów dentystycznych. Zakład dobrze zorganizowany. Wszędzie czyściutko i pachnąco. Panie w nienagannych mundurkach – choć to może najmniej ważne. PS Przeczytałem uważnie wszystkie inne opinie i nasuwa mi się taki wniosek, że ufać warto chyba tylko komentarzom, które nie są anonimowe. (opinia z portalu google.pl)


Łukasz Marzec

11.06.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Rewelacja! Poprawili mi 5 zębów po innej „dentystce” wszystko kanałówka. Bez najmniejszych problemów. (opinia z portalu google.pl)


Ewa

14.04.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Pana Doktora Grzegorza wybrałam drogą opini w Internecie ponieważ przeprowadziłam się do Wrocławia. Nie pomyliłam się. Pan Doktor jest profesjonalny i bardzo dokładny.Korzystam z usług Pana Doktora od 4 lat i mam już dwa implanty .Zawsze u Pana Doktora jest bezstresowo i bezboleśnie.polecam w stu procentach.


Anna Mederska

10.04.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo gorąco polecam szczególnie osobom które boją się wizyt stomatologicznych . Usługi na bardzo wysokim poziomie w bardzo miłej i ciepłej atmosferze, a co najważniejsze bezboleśnie. Dziękuję całemu zespołowi 🙂 (opinia z portalu google.pl)


Sebcio80

24.02.2018

Stomatolog opinie Wrocław

Profesjonalne podejście do pacjenta. Kompleksowa, fachowa i co ważne sympatyczna obsługa! (opinia z portalu google.pl)


Ein Zwein Drei

14.11.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Stomatolog Pani Ewelina-polecam z całego serca ,przemiła,pełen profesjonalizm ,super doradztwo i bardzo niskie ceny,gabinety bardzo nowoczesne i sterylne .Daje 6 ! (opinia z portalu google.pl)


Mia The Painter

06.10.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Gabinet zdecydowanie godny polecenia. Miejsce, które łączy w sobie profesjonalizm i świetną atmosferę, zero nadęcia i sztywności popularnej w służbie zdrowia. Tylko pozazdrościć zespołu 🙂 Widać, że Panie lubią pracować ze sobą i z pacjentami. Z tego babskiego gabinetu wychodzi się z uśmiechem na twarzy (mimo, że czasem nieco krzywym od znieczulenia;) (opinia z portalu google.pl)


Sylwester Smal

22.07.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Zabieg przebiegł bezproblemowo. Obsługa bardzo miła, choć nie wiem czy wszystkim żartowanie przy zabiegu by się spodobało. Dodatkowo bardzo na plus SMS-owe przypominanie o wizycie. Odejmuję jedną gwiazdką za 20 opóźnienie wizyty. ;> (opinia z portalu google.pl)


Avastudio Stankiewicz

28.06.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Profesjonalista w każdym aspekcie. Świetne podejście do pacjenta, dzięki której całej wizycie towarzyszy miła atmosfera. Bardzo duże umiejętności i wiedza. Jeżeli ktoś ma obawy przed wizytą u stomatologa to powinien wybrać się do doktora Grzegorza, wszelkie obawy i strach znikną. (opinia z portalu znanylekarz.pl)


B. Kożuch

14.04.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Dzień dobry, przesyłam serdeczne podziękowania dla Pani doktor Izabeli za uratowanie zęba i za wspaniałą opiekę stomatologiczną. Do tej pory nie spotkałam się z tak serdecznym i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Cieszę się, że w końcu znalazłam swojego stałego stomatologa. Z Życzeniami pogodnych Świąt Wielkanocnych


Radek M.

12.03.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo miła obsługa, wszystko przeprowadzone bezboleśnie i szybko. (opinia z portalu google.pl)


Kamil S.

03.02.2017

Stomatolog opinie Wrocław

Jak w opisie, pan Grzegorz jest super fachowcem, daje poczucie komfortu i pewności w trakcie wizyty, odpowiada na każde pytania. Jestem bardzo wdzięczny za fachową pomoc i naprawdę dobrą robotę! Dziękuję 🙂 (opinia z portalu znanylekarz.pl)


Kasia L.

20.04.2016

Stomatolog opinie Wrocław

Do doktora Grzegorza trafiłam w lipcu 2015 roku po wielu latach unikania gabinetów stomatologicznych. Byłam przestraszona i zawstydzona stanem swoich zębów. Doktor okazał się być ciepłym, taktownym i bardzo życzliwym człowiekiem oraz wspaniałym specjalistą. Od kilkunastu miesięcy sukcesywnie realizujemy plan leczenia wyznaczony i szczegółowo omówiony na pierwszej wizycie. Dziś jestem już po kilku zabiegach wszczepienia implantów. Wszystko przebiega bezproblemowo i sprawnie. Bardzo dobrze wyposażony gabinet sprawia, że wszystko można załatwić na miejscu, bez marnowania czasu i dodatkowego stresu. Doktor zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości. Każdy etap implantacji jest omawiany, po wizycie przekazywane są konkretne zalecenia. Człowiek czuje się po prostu „zaopiekowany” 🙂


Adam Jankowski

22.05.2014

Stomatolog opinie Wrocław

Chciałem podziękować stomatologom z Vita-Dent za wspaniałą opiekę stomatologiczną i ogrom pracy włożonej w moje uzębienie , bezboleśnie , szybko i tanio , polecam wszystkim. (opinia z portalu google.pl)


Milena

25.01.2014

Stomatolog opinie Wrocław

Serdeczne dziękuję za profesjonalną i rzetelną opiekę dentystyczną. Doktor Marcin przyjął mnie nawet w sobotni wieczór wykazując zrozumienie dla mojej sytuacji. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Zdecydowanie gabinet i Pana Marcina polecam wszystkim i serdecznie dziękuję za wyleczenie biszkoptowego kanału 🙂 Pozdrawiam


Dorota

15.09.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Od „zawsze” bardzo bałam się dentysty. Prawdę mówiąc unikałam tych wizyt. W końcu przyszedł taki dzień, w którym z ogromna obawą i panicznym strachem trafiłam do gabinetu doktora Grzegorza. Jego profesjonalizm i stoicki spokój, ale równocześnie fantastyczne podejście do pacjenta oraz cierpliwość pozwoliły na przeżycie pierwszej i wielu następnych wizyt w gabinecie. Z każdą wizytą strach był mniejszy, aż w końcu uwierzyłam doktorowi, że nadejdzie taki dzień, kiedy do gabinetu wejdę z uśmiechem. Prawdę mówiąc nie wierzyłam, a jednak ….. 😉 Dziękuję;-) Teraz już wiem, że można leczyć zęby bez bólu, bez żadnych komplikacji i problemów, nawet usunięcie zęba nie musi boleć. Kontynuuję leczenie i polecam każdemu ten gabinet. Kolejne wizyty nie spędzają mi już snu z powiek. Wizyty u doktora Grzegorza pozwalają wyleczyć nie tylko zęby, leczą również z fobii przed dentystą. Polecam każdemu ten gabinet.


Agnieszka

24.07.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Jestem bardzo zadowolona. Pisze te opinię, ponieważ jestem bardzo zadowolona! Pani Kuśnierek uratowała mi zęba, choć nie było łatwo, próchnica była bardzo zaawansowana – z wierzchu tego nie było widać. Mimo tego wszystko się udało, poszło sprawnie, tylko kilka wizyt i w miarę bezboleśnie 🙂 i wyszło naprawdę super! zachęcona tym faktem postanowiłam zrobić jeszcze porządek z ósemkami, a nadmieniam, ze byłam we wrocławiu tylko przejazdem, na kursie. I z ósemkami też strzał w dziesiatkę- bardzo się bałam, ale zupełnie niepotrzebnie! Sama ekstrakcja zajęła jej dosłownie minutę ! i nic nie bolało! Goiło się tez bardzo dobrze! Chodzi tu oczywiście o ósemki górne, z dolnymi nie poszło by tak łatwo. Podsumowując, dziękuję pani doktor za uratowanie zęba i żałuję, ze nie mam takiej dentystki u siebie w mieście!


Justyna

29.04.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Strasznie boję się dentysty. Moja wczorajsza wizyta z ogromnym bólem zęba skończyła się wyjściem z gabinetu z uśmiechem na ustach!!! Bardzo dziękuję i Serdecznie Polecam 🙂


Jacek D.

02.04.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Z wielkimi obawami przyjechałem na usunięcie ósemki. Jestem osobą, która woli cierpieć niż spotkać się z dentystą. Okazało się że nie potrzebnie. Doktor Marcin przekonał mnie i przeprowadził zabieg w kilka minut i bezboleśnie. Po dziesięciu latach braku wizyt na fotelu stomatologa w końcu dostałem pomoc dzięki której przede wszystkim przemogę swoje fobie za co serdecznie dziękuję.


Witold O.

06.03.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Doskonała opieka dentystyczna. Od chwili pierwszego kontaktu z panem Marcinem, aż do końca sprawy, czyli bezbolesnego usunięcia zaniedbanego przeze mnie korzenia górnej ósemki. Żadnych komplikacji, praktycznie bezbolesny i bezkrwawy w dniu zabiegu i w kolejnych po nim. Pierwsza, a zarazem ostatnia ósemka usunięta wzorcowo, jak nigdy dotąd. Polecam i pozdrawiam gabinet na Ogrodowej – mieszkaniec Długołęki.


Marta

21.01.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo dziękuję Panu Doktorowi Grzegorzowi. Było profesjonalnie, komfortowo i bezboleśnie. Polecam wszystkim klinikę Vita-Dent!


Jacek D.

12.01.2013

Stomatolog opinie Wrocław

Dziękuję Centrum Stomatologicznemu Vita-Dent. Dziękuję za miły upominek i wszystkim polecam ten gabinet.


Rafał

26.12.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie w drugi dzień świąt


Ewa C.

18.11.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny.. Doktor Grzegorz to naprawdę świetny fachowiec. Zanim trafiłam przez przypadek do doktora odwiedziłam wielu innych lekarzy w Wiedniu, każdy mówił coś innego (oczywiście pod kątem zarobienia). Doktor Grzegorz bez zastanowienia zdiagnozował co się dzieje i w ciągu godziny pozbyłam się bólu który mnie męczył przez kilka miesięcy. Teraz przyjeżdżam z całą rodziną z Wiednia tylko do doktora Grzgorza. Jeszcze raz dziękuje za pomoc.


Jacek C.

18.11.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Dziękuje bardzo Doktorowi Grzegorzowi. Dziękuję za profesjonalną pomoc, sprzęt i gabinet na wysokim poziomie.


Bartłomiej P.

23.09.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Wyleczyłem zęby bezboleśnie. Byłem przyjmowany w miłej i profesjonalnej atmosferze. To dla mnie ważne, ponieważ nie przepadam za wizytami u dentysty. Polecam!


Bartek C.

26.08.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Dość długo zwlekałem z wizytą u dentysty. Oczywiście bardzo żałuję ale w końcu się zdecydowałem. Wybór padł na Vita-Dent i jestem więcej niż zadowolony ! Dr G.Gdula ma świetny kontakt z pacjentem, jest profesjonalistą w swoim fachu. Z przyjemnością rozpocząłem leczenie, polecam gorąco !


Kasia B.

16.07.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Polecam wszystkim wyrywanie ósemki w Vita-Dent. Zabieg wykonywany jest bezboleśnie, sympatycznie i miło, wyleczę dzięki nim wszystkie ząbki, bardzo polecam. Dziękuje 🙂


Przemysław B.

10.04.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Marcin ma świetny kontakt z klientem jak już znudzi mu się wyrywanie zębów powinien zostać handlowcem. Rzeczowo poinstruował mnie o zabiegu, i załatwił całość w klika minut. Dodam ze chodziło o ósemkę której w dwóch innych zakładach nie chcieli się podjąć z marszu. Dziękuje bardzo, za ułatwienie życia i serdecznie polecam. Jak ósemki to tylko tam. Z bólem przyjęty zostałem w ten sam dzień. Jeszcze raz dziękuje. Boląca szczeka potrafi człowieka w…


Ania Ł.

16.02.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Po wizycie u Pana P. Kubasiewicza. Jestem wielką „panikarą” ale mogę zagwarantować że włos z głowy nie spadnie. Pomimo dość skomplikowanego zabiegu usunięcia zęba odbyło się w jak najlepszym porządku. Wszytko bezboleśnie.Troskliwa opieka i opanowanie. Jestem pełna podziwu również Pani która asystowała z tak stoickim opanowaniem i cierpliwością. Moja opinia jest jednoznaczna – polecam jak najbardziej i serdecznie dziękuje za tak profesjonalna obsługę mojej osoby, Serdecznie pozdrawiam P. Kubasiewicza.


Ania P.

15.02.2012

Stomatolog opinie Wrocław

Polecam z całego serca (a BAŁAM się dentysty). Polecam wszystkim wizyty u Pana doktora Grzegorza. Indywidualne podejście do strachliwych pacjentów 🙂 profesjonalizm, miła obsługa oraz gabinet na poziomi europejski. Wszyscy piszecie o wyrywaniu a ja oprócz tego mam przyjemność leczyć kompleksowo inne chore zęby i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bez stresu i bez bólu 🙂 DZIĘKUJE Panie doktorze 🙂 Bardzo polecam.


Krzysztof

26.12.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Dziekuję bardzo za profesjonalną pomoc w drugi dzień świąt. Pan stomatolog super gość – dziękuję, Krzysztof.


Iwona K.

17.12.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Jeżeli wyrywanie zęba to tylko w Vita-Dent. Więcej strachu niz tego wyrywania:) a jezeli chodzi o dr. – właściwa osoba na właściwym miejscu:) pozdrawiam no i miłego wyrywania…;)


Anna K.

30.11.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Doktor Marcin to naprawdę świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dwa razy rwał mi zęby i jestem bardzo zadowolona ponieważ odbyło się bez komplikacji. Przed zabiegami zawsze mówi co będzie robił. Polecam Go innym, będziecie tak jak ja zadowoleni.


Magda S.

20.11.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny. Witam. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Wyrywanie ósemki bezbolesne nawet znieczulenia nie poczułam tak szybko się wszystko działo. Przez 3 dni męczyłam się w bólu a tu 20 min i po bólu.Po usunięciu profesjonalna instrukcja w dalszym postępowaniu w celu szybkiego gojenia .Dziękuję i polecam.


Marek T.

18.10.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Niestraszne jest wyrywanie zęba mądrości. Nasłuchałem się od znajomych jakie to straszne jest wyrywanie zęba mądrości, poszedłem lekko przerażony do Vita-Dent i tu miła niespodzianka, rwanie było zupełnie bezbolesne i bezstresowe :). W ogóle odkąd zacząłem leczyć zęby w Vita-Dencie przestałem bać się dentysty 🙂


Hubert Ł.

14.10.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Wracam do Czech ze zdrowymi zębami. Bardzo profesjonalna obsługa i wracam do Czech ze zdrowymi zębami.


Kamila R.

12.10.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Omijałam dentystów szerokim łukiem. Odkąd pamiętam zawsze wolałam omijać dentystów szerokim łukiem, a wszystko zmieniło się po wizycie u Pana Marcina. Nie do pomyślenia – żeby polubić dentystę?:P a JEDNAK. wszystko bezboleśnie i z uśmiechem :)Sprzęt w gabinecie jest chyba jednym z najlepszych ! jest tam wszystko, nawet RTG na miejscu :] nie trzeba latać po mieście i pstrykać fotek:) wszystko w jak najlepszych warunkach:) Wracam do domu zawsze zadowolona,a karteczkę z następną wizytą zawsze trzymam na wierzchu-żeby nie zapomnieć:))i pomyśleć że trafiłam tam przypadkiem. pozdrawiam i dziękuje za dotychczasowe leczenie.


Ania K.

16.07.2011

Stomatolog opinie Wrocław

Już po usunięciu ósemki. Tyle było cierpienia, bólu i strachu przed wizytą i zupełnie niepotrzebnie 🙂 teraz to wiem.Na fotelu strach mnie dalej nie opuszczał :-), nawet próbowałam „zagadać” Pana dr Marcina, ale jak się okazało wyrywanie ósemki było całkowicie bezbolesne, dość szybko (ząbek nie poddawał się bez walki) i profesjonalnie. Bardzo fachowe podejście w wyjaśnianiu wszystkiego co będzie się działo i na co trzeba zwrócić uwagę po zabiegu jest niesamowicie ważne i widać, że dr o tym doskonale wie ;-).Wszystko ładnie się goi i obeszło się bez „kaca” ;-)na drugi dzień. Jestem zadowolona i serdecznie polecam poradnie Vita – Dent


Andrzej

16.06.2010

Stomatolog opinie Wrocław

Ząb jak nowy. Naprawdę fachowa i przyjazna obsługa, zero bólu a ząbek jak nowy 🙂 Polecam.


Tomasz Biliński

03.02.2010

Stomatolog opinie Wrocław

Witam, leczenie w Vita dent to sama przyjemność bardzo miła obsługa i oczywiście fach w rekach. Wyrwałem trzy zęby mądrości praktycznie dwa bez bólu jeden dał mi trochę popalić ale dałem rade.Pozdrawiam całą poradnie Vita-dent:))


Andrzej Palczyski

26.06.2009

Stomatolog opinie Wrocław

Leczę się już 10 lat i dzięki Pani doktor wciąż mam swoje zęby. Polecam


pepe

12.03.2009

Stomatolog opinie Wrocław

Leczenie zęba lub wyrwanie jest bezbolesne, maksyma pana dr Grzegorza to zero bólu, minus, że jest daleko ale z dworca głównego łatwo dojechać


Huboo

24.02.2009

Stomatolog opinie Wrocław

Całkowicie bezboleśnie. Wszystko ok, polecam.


Edyta

31.01.2009

Stomatolog opinie Wrocław

Wszystko OK


fuzelek

29.07.2008

Stomatolog opinie Wrocław

Na fotelu całkiem miło, ale droga dojazdowa w nie najlepszym stanie ;-|


Arek

20.07.2008

Stomatolog opinie Wrocław

Było ok


Dwornicki Łukasz

13.06.2008

Stomatolog opinie Wrocław

MIAŁEM LĘKI NA FOTELU, ALE FACH ROBI SWOJE! POLECAM.


Marcin

10.05.2008

Stomatolog opinie Wrocław

Cztery zęby wyleczone. Muszę powiedzieć, że było całkiem fajnie jak na dentystę. Wyleczyłem 4 zęby bez bólu!


Monika

22.02.2008

Stomatolog opinie Wrocław

Bardzo miła i delikatna opieka. Rewelacyjnie, bez bólu wyleczyłam wszystkie ubytki. Polecam wszystkim.


Ewa M.

08.02.2008

Stomatolog opinie Wrocław

OK. Wyrwałam 2 zęby


Maciek T.

29.01.2008

Stomatolog opinie Wrocław

Polecam. Wyleczyłem tutaj 4 zęby, bezboleśnie i dość szybko.