Opinie naszych pacjentów

Ewa
14.04.2018
Pana Doktora Grzegorza wybrałam drogą opini w Internecie ponieważ przeprowadziłam się do Wrocławia. Nie pomyliłam się. Pan Doktor jest profesjonalny i bardzo dokładny.Korzystam z usług Pana Doktora od 4 lat i mam już dwa implanty .Zawsze u Pana Doktora jest bezstresowo i bezboleśnie.polecam w stu procentach.
Anna Mederska
10.04.2018
Bardzo gorąco polecam szczególnie osobom które boją się wizyt stomatologicznych . Usługi na bardzo wysokim poziomie w bardzo miłej i ciepłej atmosferze, a co najważniejsze bezboleśnie. Dziękuję całemu zespołowi :) (opinia z portalu google.pl)
Sebcio80
24.02.2018
Profesjonalne podejście do pacjenta. Kompleksowa, fachowa i co ważne sympatyczna obsługa! (opinia z portalu google.pl)
Ein Zwein Drei
14.11.2017
Stomatolog Pani Ewelina-polecam z całego serca ,przemiła,pełen profesjonalizm ,super doradztwo i bardzo niskie ceny,gabinety bardzo nowoczesne i sterylne .Daje 6 ! (opinia z portalu google.pl)
Mia The Painter
06.10.2017
Gabinet zdecydowanie godny polecenia. Miejsce, które łączy w sobie profesjonalizm i świetną atmosferę, zero nadęcia i sztywności popularnej w służbie zdrowia. Tylko pozazdrościć zespołu :) Widać, że Panie lubią pracować ze sobą i z pacjentami. Z tego babskiego gabinetu wychodzi się z uśmiechem na twarzy (mimo, że czasem nieco krzywym od znieczulenia;) (opinia z portalu google.pl)
Sylwester Smal
22.07.2017
Zabieg przebiegł bezproblemowo. Obsługa bardzo miła, choć nie wiem czy wszystkim żartowanie przy zabiegu by się spodobało. Dodatkowo bardzo na plus SMS-owe przypominanie o wizycie. Odejmuję jedną gwiazdką za 20 opóźnienie wizyty. ;> (opinia z portalu google.pl)
Avastudio Stankiewicz
28.06.2017
Profesjonalista w każdym aspekcie. Świetne podejście do pacjenta, dzięki której całej wizycie towarzyszy miła atmosfera. Bardzo duże umiejętności i wiedza. Jeżeli ktoś ma obawy przed wizytą u stomatologa to powinien wybrać się do doktora Grzegorza, wszelkie obawy i strach znikną. (opinia z portalu znanylekarz.pl)
B. Kożuch
14.04.2017
Dzień dobry, przesyłam serdeczne podziękowania dla Pani doktor Izabeli za uratowanie zęba i za wspaniałą opiekę stomatologiczną. Do tej pory nie spotkałam się z tak serdecznym i profesjonalnym podejściem do pacjenta. Cieszę się, że w końcu znalazłam swojego stałego stomatologa. Z Życzeniami pogodnych Świąt Wielkanocnych
Radek M.
12.03.2017
Bardzo miła obsługa, wszystko przeprowadzone bezboleśnie i szybko. (opinia z portalu google.pl)
Kamil S.
03.02.2017
Jak w opisie, pan Grzegorz jest super fachowcem, daje poczucie komfortu i pewności w trakcie wizyty, odpowiada na każde pytania. Jestem bardzo wdzięczny za fachową pomoc i naprawdę dobrą robotę! Dziękuję :) (opinia z portalu znanylekarz.pl)
Kasia L.
20.04.2016
Do doktora Grzegorza trafiłam w lipcu 2015 roku po wielu latach unikania gabinetów stomatologicznych. Byłam przestraszona i zawstydzona stanem swoich zębów. Doktor okazał się być ciepłym, taktownym i bardzo życzliwym człowiekiem oraz wspaniałym specjalistą. Od kilkunastu miesięcy sukcesywnie realizujemy plan leczenia wyznaczony i szczegółowo omówiony na pierwszej wizycie. Dziś jestem już po kilku zabiegach wszczepienia implantów. Wszystko przebiega bezproblemowo i sprawnie. Bardzo dobrze wyposażony gabinet sprawia, że wszystko można załatwić na miejscu, bez marnowania czasu i dodatkowego stresu. Doktor zawsze wyczerpująco odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości. Każdy etap implantacji jest omawiany, po wizycie przekazywane są konkretne zalecenia. Człowiek czuje się po prostu „zaopiekowany” :)
Serdecznie polecam tego lekarza! (opinia z portalu znanylekarz.pl)
Adam Jankowski
22.05.2014
Chciałem podziękować stomatologom z Vita-Dent za wspaniałą opiekę stomatologiczną i ogrom pracy włożonej w moje uzębienie , bezboleśnie , szybko i tanio , polecam wszystkim. (opinia z portalu google.pl)
Milena
25.01.2014
Serdeczne dziękuję za profesjonalną i rzetelną opiekę dentystyczną. Doktor Marcin przyjął mnie nawet w sobotni wieczór wykazując zrozumienie dla mojej sytuacji. Otrzymałam odpowiedzi na wszystkie zadane pytania. Zdecydowanie gabinet i Pana Marcina polecam wszystkim i serdecznie dziękuję za wyleczenie biszkoptowego kanału :) Pozdrawiam
Dorota
15.09.2013
Od "zawsze" bardzo bałam się dentysty. Prawdę mówiąc unikałam tych wizyt. W końcu przyszedł taki dzień, w którym z ogromna obawą i panicznym strachem trafiłam do gabinetu doktora Grzegorza. Jego profesjonalizm i stoicki spokój, ale równocześnie fantastyczne podejście do pacjenta oraz cierpliwość pozwoliły na przeżycie pierwszej i wielu następnych wizyt w gabinecie. Z każdą wizytą strach był mniejszy, aż w końcu uwierzyłam doktorowi, że nadejdzie taki dzień, kiedy do gabinetu wejdę z uśmiechem. Prawdę mówiąc nie wierzyłam, a jednak ..... ;-) Dziękuję;-) Teraz już wiem, że można leczyć zęby bez bólu, bez żadnych komplikacji i problemów, nawet usunięcie zęba nie musi boleć. Kontynuuję leczenie i polecam każdemu ten gabinet. Kolejne wizyty nie spędzają mi już snu z powiek. Wizyty u doktora Grzegorza pozwalają wyleczyć nie tylko zęby, leczą również z fobii przed dentystą. Polecam każdemu ten gabinet.
Agnieszka
24.07.2013
Jestem bardzo zadowolona. Pisze te opinię, ponieważ jestem bardzo zadowolona! Pani Kuśnierek uratowała mi zęba, choć nie było łatwo, próchnica była bardzo zaawansowana - z wierzchu tego nie było widać. Mimo tego wszystko się udało, poszło sprawnie, tylko kilka wizyt i w miarę bezboleśnie :-) i wyszło naprawdę super! zachęcona tym faktem postanowiłam zrobić jeszcze porządek z ósemkami, a nadmieniam, ze byłam we wrocławiu tylko przejazdem, na kursie. I z ósemkami też strzał w dziesiatkę- bardzo się bałam, ale zupełnie niepotrzebnie! Sama ekstrakcja zajęła jej dosłownie minutę ! i nic nie bolało! Goiło się tez bardzo dobrze! Chodzi tu oczywiście o ósemki górne, z dolnymi nie poszło by tak łatwo. Podsumowując, dziękuję pani doktor za uratowanie zęba i żałuję, ze nie mam takiej dentystki u siebie w mieście!
Justyna
29.04.2013
Strasznie boję się dentysty. Moja wczorajsza wizyta z ogromnym bólem zęba skończyła się wyjściem z gabinetu z uśmiechem na ustach!!! Bardzo dziękuję i Serdecznie Polecam :)
Jacek D.
02.04.2013
Z wielkimi obawami przyjechałem na usunięcie ósemki. Jestem osobą, która woli cierpieć niż spotkać się z dentystą. Okazało się że nie potrzebnie. Doktor Marcin przekonał mnie i przeprowadził zabieg w kilka minut i bezboleśnie. Po dziesięciu latach braku wizyt na fotelu stomatologa w końcu dostałem pomoc dzięki której przede wszystkim przemogę swoje fobie za co serdecznie dziękuję.
Witold O.
06.03.2013
Doskonała opieka dentystyczna. Od chwili pierwszego kontaktu z panem Marcinem, aż do końca sprawy, czyli bezbolesnego usunięcia zaniedbanego przeze mnie korzenia górnej ósemki. Żadnych komplikacji, praktycznie bezbolesny i bezkrwawy w dniu zabiegu i w kolejnych po nim. Pierwsza, a zarazem ostatnia ósemka usunięta wzorcowo, jak nigdy dotąd. Polecam i pozdrawiam gabinet na Ogrodowej - mieszkaniec Długołęki.
Marta
21.01.2013
Bardzo dziękuję Panu Doktorowi Grzegorzowi. Było profesjonalnie, komfortowo i bezboleśnie. Polecam wszystkim klinikę Vita-Dent!
Jacek D.
12.01.2013
Dziękuję Centrum Stomatologicznemu Vita-Dent. Dziękuję za miły upominek i wszystkim polecam ten gabinet.
Rafał
26.12.2012
Bardzo dziękuję za przyjęcie mnie w drugi dzień świąt
Ewa C.
18.11.2012
Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny.. Doktor Grzegorz to naprawdę świetny fachowiec. Zanim trafiłam przez przypadek do doktora odwiedziłam wielu innych lekarzy w Wiedniu, każdy mówił coś innego (oczywiście pod kątem zarobienia). Doktor Grzegorz bez zastanowienia zdiagnozował co się dzieje i w ciągu godziny pozbyłam się bólu który mnie męczył przez kilka miesięcy. Teraz przyjeżdżam z całą rodziną z Wiednia tylko do doktora Grzgorza. Jeszcze raz dziękuje za pomoc.
Jacek C.
18.11.2012
Dziękuje bardzo Doktorowi Grzegorzowi. Dziękuję za profesjonalną pomoc, sprzęt i gabinet na wysokim poziomie.
Bartłomiej P.
23.09.2012
Wyleczyłem zęby bezboleśnie. Byłem przyjmowany w miłej i profesjonalnej atmosferze. To dla mnie ważne, ponieważ nie przepadam za wizytami u dentysty. Polecam!
Bartek C.
26.08.2012
Dość długo zwlekałem z wizytą u dentysty. Oczywiście bardzo żałuję ale w końcu się zdecydowałem. Wybór padł na Vita-Dent i jestem więcej niż zadowolony ! Dr G.Gdula ma świetny kontakt z pacjentem, jest profesjonalistą w swoim fachu. Z przyjemnością rozpocząłem leczenie, polecam gorąco !
Kasia B.
16.07.2012
Polecam wszystkim wyrywanie ósemki w Vita-Dent. Zabieg wykonywany jest bezboleśnie, sympatycznie i miło, wyleczę dzięki nim wszystkie ząbki, bardzo polecam. Dziękuje :)
Przemysław B.
10.04.2012
Bardzo profesjonalna obsługa. Pan Marcin ma świetny kontakt z klientem jak już znudzi mu się wyrywanie zębów powinien zostać handlowcem. Rzeczowo poinstruował mnie o zabiegu, i załatwił całość w klika minut. Dodam ze chodziło o ósemkę której w dwóch innych zakładach nie chcieli się podjąć z marszu. Dziękuje bardzo, za ułatwienie życia i serdecznie polecam. Jak ósemki to tylko tam. Z bólem przyjęty zostałem w ten sam dzień. Jeszcze raz dziękuje. Boląca szczeka potrafi człowieka w...
Ania Ł.
16.02.2012
Po wizycie u Pana P. Kubasiewicza. Jestem wielką "panikarą" ale mogę zagwarantować że włos z głowy nie spadnie. Pomimo dość skomplikowanego zabiegu usunięcia zęba odbyło się w jak najlepszym porządku. Wszytko bezboleśnie.Troskliwa opieka i opanowanie. Jestem pełna podziwu również Pani która asystowała z tak stoickim opanowaniem i cierpliwością. Moja opinia jest jednoznaczna - polecam jak najbardziej i serdecznie dziękuje za tak profesjonalna obsługę mojej osoby, Serdecznie pozdrawiam P. Kubasiewicza.
Ania P.
15.02.2012
Polecam z całego serca (a BAŁAM się dentysty). Polecam wszystkim wizyty u Pana doktora Grzegorza. Indywidualne podejście do strachliwych pacjentów :) profesjonalizm, miła obsługa oraz gabinet na poziomi europejski. Wszyscy piszecie o wyrywaniu a ja oprócz tego mam przyjemność leczyć kompleksowo inne chore zęby i jestem bardzo zadowolona. Wszystko bez stresu i bez bólu :) DZIĘKUJE Panie doktorze :) Bardzo polecam.
Krzysztof
26.12.2011
Dziekuję bardzo za profesjonalną pomoc w drugi dzień świąt. Pan stomatolog super gość - dziękuję, Krzysztof.
Iwona K.
17.12.2011
Jeżeli wyrywanie zęba to tylko w Vita-Dent. Więcej strachu niz tego wyrywania:) a jezeli chodzi o dr. - właściwa osoba na właściwym miejscu:) pozdrawiam no i miłego wyrywania...;)
Anna K.
30.11.2011
Doktor Marcin to naprawdę świetny fachowiec. Ma bardzo dobre podejście do pacjenta. Dwa razy rwał mi zęby i jestem bardzo zadowolona ponieważ odbyło się bez komplikacji. Przed zabiegami zawsze mówi co będzie robił. Polecam Go innym, będziecie tak jak ja zadowoleni.
Magda S.
20.11.2011
Polecam wszystkim ten gabinet stomatologiczny. Witam. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Wyrywanie ósemki bezbolesne nawet znieczulenia nie poczułam tak szybko się wszystko działo. Przez 3 dni męczyłam się w bólu a tu 20 min i po bólu.Po usunięciu profesjonalna instrukcja w dalszym postępowaniu w celu szybkiego gojenia .Dziękuję i polecam.
Marek T.
18.10.2011
Niestraszne jest wyrywanie zęba mądrości. Nasłuchałem się od znajomych jakie to straszne jest wyrywanie zęba mądrości, poszedłem lekko przerażony do Vita-Dent i tu miła niespodzianka, rwanie było zupełnie bezbolesne i bezstresowe :). W ogóle odkąd zacząłem leczyć zęby w Vita-Dencie przestałem bać się dentysty :)
Hubert Ł.
14.10.2011
Wracam do Czech ze zdrowymi zębami. Bardzo profesjonalna obsługa i wracam do Czech ze zdrowymi zębami.
Kamila R.
12.10.2011
Omijałam dentystów szerokim łukiem. Odkąd pamiętam zawsze wolałam omijać dentystów szerokim łukiem, a wszystko zmieniło się po wizycie u Pana Marcina. Nie do pomyślenia - żeby polubić dentystę?:P a JEDNAK. wszystko bezboleśnie i z uśmiechem :)Sprzęt w gabinecie jest chyba jednym z najlepszych ! jest tam wszystko, nawet RTG na miejscu :] nie trzeba latać po mieście i pstrykać fotek:) wszystko w jak najlepszych warunkach:) Wracam do domu zawsze zadowolona,a karteczkę z następną wizytą zawsze trzymam na wierzchu-żeby nie zapomnieć:))i pomyśleć że trafiłam tam przypadkiem. pozdrawiam i dziękuje za dotychczasowe leczenie.
Ania K.
16.07.2011
Już po usunięciu ósemki. Tyle było cierpienia, bólu i strachu przed wizytą i zupełnie niepotrzebnie :-) teraz to wiem.Na fotelu strach mnie dalej nie opuszczał :-), nawet próbowałam "zagadać" Pana dr Marcina, ale jak się okazało wyrywanie ósemki było całkowicie bezbolesne, dość szybko (ząbek nie poddawał się bez walki) i profesjonalnie. Bardzo fachowe podejście w wyjaśnianiu wszystkiego co będzie się działo i na co trzeba zwrócić uwagę po zabiegu jest niesamowicie ważne i widać, że dr o tym doskonale wie ;-).Wszystko ładnie się goi i obeszło się bez "kaca" ;-)na drugi dzień. Jestem zadowolona i serdecznie polecam poradnie Vita - Dent
Andrzej
16.06.2010
Ząb jak nowy. Naprawdę fachowa i przyjazna obsługa, zero bólu a ząbek jak nowy :) Polecam.
Tomasz Biliński
03.02.2010
Witam, leczenie w Vita dent to sama przyjemność bardzo miła obsługa i oczywiście fach w rekach. Wyrwałem trzy zęby mądrości praktycznie dwa bez bólu jeden dał mi trochę popalić ale dałem rade.Pozdrawiam całą poradnie Vita-dent:))
Andrzej Palczyski
26.06.2009
Leczę się już 10 lat i dzięki Pani doktor wciąż mam swoje zęby. Polecam
pepe
12.03.2009
Leczenie zęba lub wyrwanie jest bezbolesne, maksyma pana dr Grzegorza to zero bólu, minus, że jest daleko ale z dworca głównego łatwo dojechać
Huboo
24.02.2009
Całkowicie bezboleśnie. Wszystko ok, polecam.
Edyta
31.01.2009
Wszystko OK
fuzelek
29.07.2008
Na fotelu całkiem miło, ale droga dojazdowa w nie najlepszym stanie ;-|
Arek
20.07.2008
Było ok
Dwornicki Łukasz
13.06.2008
MIAŁEM LĘKI NA FOTELU, ALE FACH ROBI SWOJE! POLECAM.
Marcin
10.05.2008
Cztery zęby wyleczone. Muszę powiedzieć, że było całkiem fajnie jak na dentystę. Wyleczyłem 4 zęby bez bólu!
Monika
22.02.2008
Bardzo miła i delikatna opieka. Rewelacyjnie, bez bólu wyleczyłam wszystkie ubytki. Polecam wszystkim.
Ewa M.
08.02.2008
OK. Wyrwałam 2 zęby
Maciek T.
29.01.2008
Polecam. Wyleczyłem tutaj 4 zęby, bezboleśnie i dość szybko.

Dodaj opinię.


Copyright © 2017 - Vita-Dent Dentysta Wrocław